Jeg har gennem en årrække haft et frugtbart samarbejde med Manuela Rasmussen i byfornyelsessager og ved renovering i udlejningsejendomme. Denne type projekter betyder tit store omvæltninger i hverdagen for beboerne, og dette har krævet en tæt beboerkontakt i processen, herunder genhusning og afklaring af forhold af social og administrativ karakter for den enkelte lejer.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Manuela, da hun evner at møde andre mennesker i øjenhøjde – og bidrager aktivt med forståelse for og løsninger af udfordringer og problemer som de opleves af de involverede beboere.

Med klar tale og direkte kommunikation er Manuela i sit virke en garant for at alle vinkler er belyst, således at beboerne oplever en stor grad af tryghed i forløbet. Manuela er en fremragende sparringspartner i de arbejdsopgaver vi har løst i fællesskab, og hun mestrer at bidrage konstruktivt med ny viden til tværfaglige teams. Netværksbaseret samarbejde og værdien af at pleje sit netværk til fælles

glæde for alle er en af Manuelas store styrker.

Manuela er innovativ, kreativ og helhedsorienteret i sin tankegang omkring hvordan vi når i mål med opgaverne. Dette betyder at alle parter oplever et højt serviceniveau og at opgaven er løst ordentligt til glæde for alle der er berørt. Med sit gode humør, smil i øjet og menneskelige overskud vil Manuela være et positivt tilskud på enhver arbejdsplads.

Jeg kan på det varmeste anbefale Manuela i en projekt/ koordinator/ tovholder funktion, hvor hun vil sikre at beslutninger bliver udført og implementeret på en forsvarlig og ordentlig måde med respekt for de borgere som er i centrum for den aktuelle opgave.

– Birgitte Maltesen, Projektleder og Arkitekt MAA, Gaihede A/S

 

I have had the pleasure of working both with and for Manuela in the past 1½ year.

It is truely a partnership working with Manuela – I’m not just her lawyer and she is not just my client. The trust and the cooperation goes both ways. Manuela takes and gives advise with the same level of skill, proffessionalism and knowledge. I appriciate this very much.

Manuela is though to work for as she demands results – but always in a reasonlable way. She sets the same standards for others as she sets for herself. Manuela is there to get the job done. But this said Manuela is also one of the most caring, loving and empative people I have had the please of meeting. She puts people she cares for very high. This is a true value and skill that one does not come across often enough.

I can fully recommend anyone who needs a knowlagble project coordinator, manager and/or real estate professional to work with Manuela. It does not come much better than with Manuela and her company.

– Associate Partner, Advokat Lund Elmer Sandager David Frølich

 

Jeg havde i 2008-2009 fornøjelsen at arbejde sammen Manuela i forbindelse med diverse ejendomsprojekter, lejeretlige problemstillinger og diverse sager udspringende af ejendomsadministration.

Manuela har under hele forløbet imponeret mig med sit omfattende kendskab til området og sine visionære planer for udvikling af nye forretningsområder.

Manuelas kompetencer indenfor de juridiske aspekter af ejendomsforhold, administration og management er af en usædvanlig høj karakter.

Derudover har det altid været en fornøjelse at arbejde sammen med Manuela, der konsekvent søger en positiv indgang til et givent problem og formår at tænke “outside of the box”, hvorfor hendes input altid har været velkomne.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Manuela, og ser frem til vort fremtidige samarbejde.

– Advokat Bergenser Advokatfirma Jesper Theilmann Jensen

 

Manuela provider med stor ekspertise konsulentydelser til lejere, udlejere, købere og sælgere på vores erhvervsejendomsportal: www.virksomhedslokaler.dk og på vores boligportal: www.boligønsker.dk.

Derudover har Manuela hjulpet undertegnede med en privat huslejesag, med stor succes. Manuela har 110 procent styr på jura og regler i princip og praksis og har en speciel evne til at forudse fremtidige problemer, der potentielt kan opstå, og gardere sine kunder mod disse problemer, når hun laver juridisk arbejde.

Manuela har et juridisk falkeblik og har på den baggrund evnen til at dissekere en sag til stor fordel for retfærdigheden og for sine kunder.” 1.

– Thomas Storm Barfod, Bestyrelsesformand at Danske Ejendomsmedier A/S

 

“Manuela has a deep passion for the “engine room” of commercial real estate (it’s laws, it’s flaws)

– Thor Stevnss, Thor Stevnss Real Estate

 

Vi har brugt Manuela (MR Management), da vi skulle afslutte en lejekontrakt med meget kort varsel. Vi ville have den bedste på markedet, men skulle også møde en streng deadline, der krævede mere end man kan forvente normalt. Manuela var meget fleksibel og brugte tilmed sine fridage, så vi kunne få aftalen i hus til tiden.

Manuela arbejder meget dynamisk. Hun er loyal og professionel, men har også personligheden, der gør hende til en fornøjelse at arbejde med. Vi er allerede i gang med at planlægge nye forretninger med Manuela, og kan varmt anbefale MR management til alle ejendomsrelaterede opgaver.”

– Frederik Hasselkjær-Schmidt, Executive Director at dz card (International) Ltd

 

Hos Manuela leveres personligt engagement og topprofessionel administration af mine ejendomsinvesteringer. Samtidig oplever jeg i høj grad, at Manuela, som en helt naturlig sag, fremkommer med gode muligheder for nye investeringer og vedligehold og udvikling af eksisterende engagementer.

Når Manuela “passer på ejendommen” kan man trygt “glemme alt om den” og fokusere på de områder, man selv har bedst forstand på. Manuela har min bedste anbefaling som professionel erhvervskvinde og menneske.

– Ragn Gaihede Gaihede Holding ApS”

 

Jeg har med tak modtaget din omfattende rapportering. De udvalgte ejendomme, som du har gennemgået, repræsenterer et godt udsnit af den varierede portefølje, og giver derfor et godt indblik i dine arbejdsmetoder. Hvordan du har været i stand til at gennemføre projektet, på så kort tid, er mig en gåde. Ikke desto mindre er det særdeles omfattende og detaljeret, med grundig analyse af ejendommens karakteristika, teknisk og økonomisk. Du har været i stand til at påvise vigtigheden af, at alle formalia er på plads. Det være sig omkring udformning af lejekontrakter, beregning af lejestørrelser, under hensyn til lejelovgivning og markeds situation, løbende justering af leje samt alle dermed forbundne rutiner. Det er tydeligt, at du er særdeles velfunderet og rutineret i, at vurdere samt administrere en blandet ejendoms portefølje. Det er en kompleks opgave, som kræver løbende opfølgning og opdatering af gældende lov og regler. Endnu engang tak for veludført dåd. Jeg glæder mig til at vende tilbage med yderligere opgaver.

– Peter Mønsted , MØNSTED GRUPPEN

 

“Jeg har kendt Manuela siden begyndelsen af 90´erne, hvor Manuela i den grad fik sat sig i respekt som følge af en enorm stor indsigt i selv de mindste detaljer f.s.v.a. lejer-/udlejerforhold. Jeg har aldrig oplevet, at Manuela nøjes rutinen, men hun bruger den til at søge endnu dybere i materialet – tilsyneladende i et forsøg på at blive endnu dygtigere. Jeg har hørt Manuela beskrevet som “system-fascist” og som “detalje-rytter”. Det vil jeg ikke gøre, selvom jeg ved, at det var positivt ment, for der er trods alt mere liv i Manuela end ordene lægger op til. Jeg synes egentlig bare, at Manuela er en festlig nørd…. :-)”

– Stig Birk Dørler , Owner, CEO, ABSALON & CO butiksmæglere & -udviklere